Windscreen Specialist 016-9759666 [email protected]

6 Tinder ervaringen van gebruikers. Tinder is actually zonder twijfel de meest gebruikte dating software van Nederland.

  • Ik had veel liefdesverdriet van een jongen die het met me personally uit had gemaakt. Een beetje in een emo-bui opende ik Tinder rond 1 uur s’nachts en een jongen bood me personally aan om bij hem langs te komen en bij hem te slapen. Ik vond hem erg leuk en we hadden een hele goede klik. Hij got alleen geen interesse in mij dus het bleef bij perish ene avond.
  • Leuke jongen waar ik nog een tijdje get in touch with mee heb gehad en op de eerste time gender mee got. Ik voelde niet echt een klik en het had been niet alsof de vonk oversloeg.
  • Honderden profielfoto’s satisfied karpers en ontblote bovenlichamen perish immediate al een swipe naar rechts kregen
  • Een hele rits aan kansloze jongens pass away found verkeerde versierpogingen en slechte openingszinnen hun kruit al verschoten bij het eerste call.
  • De leuke gast waar je nooit iets van hoort; ontzettend irritant. Doordat je zo ontzettend veel mensen tegenkomt via de application is actually de verplichting weg om moeite te gaan steken in elk gesprek. Dat zorgt ervoor dat je soms een hele hoopvolle match hebt, maar nooit een berichtje terug krijgt of een saai gesprek hebt.
  • Afgelopen month een jongen ontmoet waar ik ontzettend leuke chemie mee heb. We hebben echt een leuke klik en ik heb het idee dat de vonk al is actually overgeslagen. Deze month hebben we een time geplant staan en ik heb er onwijs zin in.
  • ‘Ik kreeg geen enkele reactie’ – Jan Paul (30 jaar)

    Ik heb de app een keer ge?nstalleerd. Een uurtje home alle profielen heengebladerd. Ik denk dat ik 75 van de 100 vrouwen naar website links heb geswiped. Een paar dagen after bedacht ik myself dat ik geen enkele reactie got gehad. Ik realiseerde me dat ik fulfilled mijn voorkomen niet veel succes zou hebben op dit soort applications. Sindsdien niet meer geprobeerd.

    ‘Een hele leuke manier om met mensen connected te komen’ – Josefien (22 jaar)

    Ik heb er ongeveer 4 maanden opgezeten en ik denk dat mijn ervaring wel wat anders was dan anderen. Ik heb denk ik zo’n 50 mensen gesproken via Tinder. Met de een had ik langere gesprekken dan satisfied de ander.

    Uiteindelijk hoor je veel over slechte verhalen van mensen pass away worden lastig gevallen, maar van de 50 gesprekken heb ik maar 2 of 3 mensen ontmoet die vervelend waren. De meesten waren aardig maar uiteindelijk waren er bepaalde karakter eigenschappen pass away niet overeenkomen of er ended up being gewoon geen klik. Wel vond ik het echt een hele leuke manier om fulfilled mensen in touch te komen. Daardoor voelde ik me personally meer gewaardeerd en betrokken bij de maatschappij. Zeker omdat ik in een moeilijke periode zat waarbij ik veel eenzaam is en net mijn vader had verloren.

    Een serieuze relatie vond ik uiteindelijk niet via de application, maar het had been wel een leuke tijd. Voor sommige mensen denk ik dat het zeker kan werken om via Tinder een relatie te vinden.

    ‘Het hele systeem voelt erg onnatuurlijk. Ik heb de app na een aantal weken verwijderd.’ – Myrthe (27 jaar)

    Waarom installeerde je Tinder?

    Ik had been web verhuist naar een nieuwe stad waar ik nog weinig mensen kende. Ik got nog nooit Tinder aangemaakt en zag het als een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast had been ik ook gewoon heel nieuwsgierig.

    Wat waren je verwachtingen?

    Ik wist eigenlijk niet echt wat ik kon verwachten. Ik heb wel veel moeite gedaan om mijn profiel te optimaliseren omdat ik mezelf op een leuke en originele manier wilde presenteren. Ook besteedde ik meer tijd dan de gemiddelde gebruiker (denk ik) aan het bekijken van een profiel voordat ik iemand een swipe gaf.

    Hoe was actually jouw ervaring?

    Ik denk wel ok. Ik have een Dating by age app paar times perish eigenlijk wel prima gingen: prima gesprekken, weinig ongemakkelijkheid en geen finally van intimidatie, stalkers of andere creeps. Over het algemeen is iedereen aardig als ik een gesprek satisfied ze had (soms wel vreemde berichten, maar hier antwoordde ik niet op). ‘Waarom dan toch de app verwijderen?’ zou je waarschijnlijk zeggen. Heel simpel. Ik vond het hele systeem erg onnatuurlijk. De manier van matchen op basis van uiterlijk en binnen een aantal seconden of minuten een oordeel over iemand vellen beviel me personally gewoon niet. Ik denk dat het voor veel anderen een goede manier try om (vrijblijvende) contacten op te doen, maar voor mij werkte het toch niet helemaal.

    Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

  • 5 nadelen van Tinder
  • 5 tips voor Tinder gesprekken
  • Internet dating via Tinder, werkt het of niet?
  • De beste Tinder openingszinnen
  • De beste Tinder strategies
  • Tinder alternatieven: 7 datingsites die beter zijn dan Tinder
  • 6x Dit moet je weten over het Tinder Paspoort
  • Dit artikel was onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

    About the Author

    The Author has not yet added any info about himself

    Leave a reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>